null Ga naar de hoofdcontent

4 kleinigheidjes voor jouw geliefde voor Valentijsdag

8th Feb 2022

Valentijnsdag komt alweer om de hoek kijken en kan de nodige stress met zich meebrengen. Of je het nu groots aan wilt pakken of het liever bij een kleinigheidje houdt maakt gelukkig niks uit.

Mocht je nog inspiratie zoeken voor iets voor jouw geliefde, wij hebben onze favorieten voor jou op een rijtje gezet!

1.Geurkaarsen

Niks is knusser en gezelliger dan kaarsen aanhebben zodra het donker wordt. Een geurkaars brengt zelfs nog meer sfeer met zich mee, zij verspreiden namelijk een heerlijke maar niet overheersende geur. Onze geurkaarsen hebben 3 lonten die zorgen voor een optimale verspreiding van de geur en met 70 branduren kan je voor een lange tijd genieten.

Onze geurkaarsen zijn verkrijgbaar inFleurir à l'Aise met aroma’s van Jasmijn en bloesem die zorgt voor rust en ontspanning of ‘Cèdre Noir’ met aroma’s van zwart cederhout want een huiselijk en warm gevoelt brengt. Welke kies jij?

2.Kaarshouders

Mocht je niet zo een fan zijn van geurkaarsen dan hebben wij ook prachtige kaarsenhouders die de illusie geeft dat er wel 50 waxinelichtjes branden. Je kijkt je ogen uit en creëert op een  subtiele manier een sfeervolle woonruimte.

De prachtige kaarshouder is gemaakt van zwart getint gespiegeld glas en is verkrijgbaar voor drie, vier of negen waxinelichtjes.

3. Haal ontspanning in huis

Na een lange en stressvolle dag is niks belangrijker dan tot rust en tot jezelf komen. Daarom is deze ‘at-home gezichtsstomer’ een onmisbaar product in een self-care routine. De gezichtsstomer warmt snel op en genereert binnen 3 minuten stoom. De gezichtsstomer is onder andere ideaal voor het verwijderen van make-up, vuil en onzuiverheden.

Als je verkouden bent is de stomer ook ideaal! Zo ben je binnen no-time ontspannen en van je verkoudheid af.

De gezichtsstomer wordt geleverd inclusief gezichtsmasker, neusmasker en maatbeker.

4. Smartwatch

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om alledaagse activiteiten in de gaten te houden. De rosé gouden smartwatch van Dutch Originals houdt namelijk niet alleen je hartslag, zuurstofniveau, bloeddruk, stappen en slaap bij, maar heeft ook 7 trainingsopties, kan muziek afspelen, heeft een stopwatch en een zaklamp functie!

De smartwatch ziet er ook nog eens stijlvol uit met een rosé gouden afwerking, zo kan het horloge elke dag gedragen worden. Als er verbinding is gemaakt met de DaFit-app is het ook mogelijk om telefoontjes en andere meldingen te ontvangen.

909 OUTDOOR

Geurkaars 70 Uur | Jasmijn & Bloesem

€29,95

LIFA LIVING

Vierkanten Kaarsenhouder

€26,95

SILQ BEAUTY

Gezichtssauna | 100W

€27,95

DUTCH ORIGINALS

Smartwatch | Rose Goud

€43,95

Onlangs bekeken

Top