null Ga naar de hoofdcontent

Een warm huis en bespaar geld!

1st Mar 2022

Niemand houdt van kou en iedereen geniet van een warme woonruimte maar zet je in deze tijden de thermostaat op 23 graden of pak je je elektrische kachel erbij? De keuze lijkt op dit moment snel gemaakt. Houd je energierekening laag en woning warm!

Al onze elektrische kachels zijn voorzien van een aanraakschakelaar en oververhittingsbeveiliging.

1.Convectorkachel met Wi-Fi – 2000 W

De kachel heeft een lage en hoge verwarmingsstand, een variabele thermostaat van 5 tot 40 graden en een timer 24-uurtimer. Het voorpaneel is gemaakt van gehard glas voor een strakke en minimalistische afwerking met een LED-display die de kamertemperatuur weergeeft. De convectorkachel is te bedienen met het soft touch led display of de smartphone. De convectorkachel kan zowel vrijstaand als aan de muur bevestigd worden.

De kachel kan gemakkelijk bediend worden met de Smart Life-app. Voor veiligheidsredenen heeft de kachel een kinderslot.

2.Convectorkachel - 2000 W

De kachel komt in een paneelmodel met een stabiele voet. De kachel is gemaakt van gehard glas met een zwarte afwerking. Voor extra veiligheid beschikt de kachel over een aanraakschakelaar en oververhittingsbeveiliging waardoor de kachel automatisch uitgaat na aanraking of oververhitting.

De convectorkachel heeft een lage en hoge verwarmingstand waarbij je een temperatuur kan instellen en heeft een LED display waarnmee de kachel gemakkelijk te bedienen is, de kachel heeft ook een 24-uurtimer en een 'snel verwarmen'-stand.

3. Keramische Torenkachel – 2000 W

De torenkachel heeft een LED display en is met de afstandsbediening gemakkelijk te bedienen. De kachel heeft een hoge en lage verwarmingstand die ingesteld kan worden tussen de 18 en 45℃ voor maximaal 8 uur.

Naast verwarmen, kan de kachel vlammen projecteren op de LED display

DUTCH ORIGINALS

Wi-Fi Convectorkachel | Zwart

€120,95 €119,95

DUTCH ORIGINALS

Keramische Torenkachel | 2000 W

€91,95

DUTCH ORIGINALS

Convectorkachel | 2000 W

€75,95

Onlangs bekeken

Top