null Ga naar de hoofdcontent

Hoe blijf je thuis in beweging?

4th Apr 2022

Sinds 2020 sporten we vaker thuis, maar mocht je nog wat extra motivatie nodig hebben voor jouw routine, dan helpen wij je graag opweg! Met ons sportmerk Rebblo verzorgen wij de beste basis voor jouw workouts.

Met ons sportmerk Rebblo verzorgen wij de beste basis voor jouw workouts.

Massageset & Foamroller

Wat net zo belangrijk is als de workout zelf, dan niet belangrijker, is een goede cool-down. Met deze massageset voorkom je blessures en kan je je (pijnlijke) spieren masseren na een pittige workout! De foamroller zorgt voor een diepe en intense massage van de spieren terwijl de massagestick helpt bij de doorbloeding en opwarming van de spieren. De massagebal is ideaal voor het masseren van lastigere punten zoals de schouderbladen.

Gewichten

In een workout zijn dumbbells en gewichten onmisbaar. Gewichten zijn de basis voor een goede training. Of je nu gespierdere benen, armen, schouders of buik wilt, het is allemaal mogelijk en het zal gegarandeerd branden!

Of je nu voor dumbells kiest of toch liever voor een barbell kiest, je kan kiezen voor wat bij jou past!

Springtouw

Of het nu aan het begin of het einde van je workout is, touwtjespringen is goed voor je hart en hele lichaam!

Verhoog je hartslag, werk aan je conditie en coördinatie en laat je hele lichaam werken. Het springtouw van Rebblo is verstelbaar, met een totale lengte van 3 meter en heeft rvs-antislip handvaten.

REBBLO

3-In-1 Massage Set

€25,95 €16,95

REBBLO

Dumbells | 2 Kg

€15,95

REBBLO

Verstelbaar Springtouw

€17,95  €10,45

Onlangs bekeken

Top