null Ga naar de hoofdcontent

Hoe maak ik mijn tuin lente- en zomerklaar?

Geplaatst door Ashni op 31st May 2022

De warme dagen zijn eindelijk weer aangebroken! We kunnen met z’n allen weer heerlijk genieten van de prachtige zonnestralen in ons koude kikkerlandje. De ideale tijd om leuke tuinartikelen te shoppen.  

Naast dat de bloemetjes in orde moeten worden gemaakt en het gras moet worden gesnoeid is het uiteraard ook van belang dat je een heerlijke plaats hebt om te genieten van het weer. Maar wat zijn nou echte must-haves deze lente en zomer? We zetten ze allemaal voor je op een rijtje:

Tuinbanken

Een tuinbankje is simpel, maar echt ideaal om in jouw tuin te hebben. Zo een tuinbank neemt namelijk niet veel ruimte in beslag, ziet er leuk uit en het is natuurlijk handig om zitplaatsen in jouw tuin te hebben om te kunnen genieten van de zon.

Zo een tuinbank is niet alleen handig voor volwassenen, maar ook een kindertuinbank zal super schattig staan in de tuin. De kids kunnen na een dagje buitenspelen heerlijk uitrusten met een lekker verkoelend ijsje op de bank.

Loungesets

Ben je op zoek naar de perfecte loungeset voor in jouw tuin?

 

Dan zijn tuinset Camilla en tuinset Pablo voor jou! Tuinsets geven jouw tuin niet alleen een luxueuze uitstraling, maar je zit ook nog eens heerlijk. De loungesets van 909 Outdoor hebben een strak en simpel ontwerp, waardoor ze in elk type tuin passen. De sets bestaan uit een dubbele zitbank, 2 losse stoelen en een handige tafel. Ideaal om jouw tuin af te maken!  

 

Ligstoelen/ligbedden

Wil je lekker wegzwijmelen in de zon?

Met een ligstoel of ligbed voelt het net alsof je op vakantie bent. Dankzij de ligstoelen en ligbedden tover je jouw tuin om naar een zomerparadijs. Dit comfortabele ligbed heeft een kussen en is verstelbaar. Het ligbed is eenvoudig in te klappen, mee te nemen en op te bergen! 

 De ligstoel van 909 Outdoor is tijdloos en stijlvol. De stoel is volledig naar eigen wens in te stellen. Zo kun je rechtop zitten om te eten, drinken of lezen en kun je naar achteren hangen voor een wat meer relaxte houding. Deze stoel is ook licht, inklapbaar en daardoor eenvoudig en ruimtebesparend op te bergen. 

Hangmatten

Wil je lekker wegzwijmelen in de zon?

 

Tot slot de hangmatten! Hangmatten zorgen voor het ultieme comfort. De 909 Outdoor hangmatten zijn perfect voor jouw ontspannen momenten: een boekje lezen, even dutten of genieten van een heerlijke zomeravond met de familie. De hangmatten zijn verkrijgbaar met of zonder standaard en in verschillende kleuren. De hangmat is eenvoudig op te bergen en een must-have deze zomer!  

Al met al genoeg keuze om heerlijk te kunnen ontspannen in jouw tuin. Lees deze blog en ontdek meer artikelen die u nodig hebt voor uw tuin.

LIFA GARDEN

Hangende Parasol met Beschermhoes - Grijs

 €51,95

909 OUTDOOR

Tuinset Camilla | 4-Delig

€164,95 €129,95

909 OUTDOOR

Inklapbare Ligstoel | Met Kussen

€57,95 €49,95

909 OUTDOOR

Tuinset Pablo - 5-Delig

 €171,95

909 OUTDOOR

Ligstoel | Antraciet

€57,95

909 OUTDOOR

Hangstoel | Creme

€39,95

Onlangs bekeken

Top