null Ga naar de hoofdcontent

​Must-haves voor de ideale leeservaring!

Geplaatst door Ashni op 15th Apr 2022

Mocht jij nog leuke manieren zoeken om jouw boeken het beste ten toon te stellen of hoe je jouw boeken netjes kunt opbergen, dan hebben wij de leukste woonaccessoires op een rijtje gezet.

Ontdek hoe de producten van Lifa Living je hierbij kunnen helpen

Wandkasten

Mocht jij als boekenliefhebber al jouw boeken willen opbergen, dan kun je maar meteen een robuuste boekenkast kiezen met voldoende ruimte. De kasten van Lifa Living bieden voldoende ruimte voor jouw boekencollectie. Wil je optimaal gebruik maken van de ruimte in je huis, dan kun je het best gaan voor een hogere boekenkast.

Onze Saint-Tropez wandkasten zijn hier perfect voor. De 7 planken bieden namelijk voldoende opbergruimte voor al jouw boeken en andere items. Het asymmetrische design is uniek, waardoor de kast een echte eye catcher is. Mocht je een echte boekenwurm zijn met een uitgebreide boekencollectie, dan kun je ook gaan voor de Saint-Tropez XXL gaan!

Wandrekken

Mocht je niet veel boeken hebben en ben je opzoek naar een minder traditionele manier? Dan is een boekenplank een leuke manier om je boeken op te bergen. Naast normale boeken kun je ook kookboeken ten toon stellen in de keuken. Zo heb je ze altijd makkelijk bij de hand. Een boekenplank voor de wand is niet alleen functioneel, maar ook decoratief.

We hebben verschillende wandrekken in ons assortiment die perfect zijn voor het opbergen van jouw favoriete boeken. Ronda, Marbella en Alicante zijn stevige wandrekken met een mooi design!

 

Leeslamp

Goede verlichting is tijdens het lezen uiteraard ook onmisbaar! Of je nu extra verlichting nodig hebt in de woonkamer of slaapkamer, een leeslamp kan niet ontbreken in het huis van een boekenliefhebber!

Naast een handige boekenkast of boekenplank is een felle leeslamp ook niet te missen! Met de juiste hoeveelheid licht worden jouw ogen veel minder snel moe en kun je je beter concentreren. Ga je voor onze stijlvolle tafellamp Max in goud of zwart, of ga je toch liever voor een leeslamp met instelbare helderheidsniveaus?

LIFA LIVING

Wandkast Saint-Tropez | Zwart

€99,95

LIFA LIVING

Ronda Wandrek | Metaal

€36,95  €29,95

LIFA LIVING

Tafellamp Max | Marmer

€29,95

Onlangs bekeken

Top