null Ga naar de hoofdcontent

Onmisbare gadgets voor de keuken!

Geplaatst door Linda op 20th Mar 2022

Siliconen deksels

Het is natuurlijk zonde om eten weg te gooien! Daarom heeft Magnani deze duurzame siliconen deksels in een set van 12 stuks met zes formaten. Je plaatst de siliconen deksel makkelijk over je eigen pannen, schalen en bakjes en houdt daarmee voedsel langer vers!

De siliconen deksel zijn magnetron-, vaatwasser- en vriezerbestendig waardoor je je eten ook in de vriezer kan bewaren of makkelijk kan schoonmaken in de vaatwasser.

De set bevat twee keer de volgende formaten: Ø 6,5 cm, Ø 9,5 cm, Ø 11,5 cm, Ø 14,5 cm, Ø 16,5 cm, Ø 20,5 cm.

Elektrische kurkentrekker

Met deze elektrische kurkentrekker maak je nooit meer ruzie eerst vijf minuten ruzie met de kurk. Deze kurkentrekker van Magnani maakt het namelijk makkelijk voor je; je plaats simpelweg de opener op de hals en drukt op de knop. Binnen 6 – 8 seconden zit de opener in de kurk en kan je het gemakkelijk eruit draaien door op de knop omhoog te drukken.

De kurkentrekker komt ook met een folie snijder. Nooit meer last van gebroken kurken of gemorste wijn. Zo makkelijk was het nog nooit!

  

3-in-1 Groentesnijder

Magnani heeft zojuist het snijden van groente nog makkelijker gemaakt. Met de 3-in-1 groentesnijder kan je gemakkelijk en snel je groente snijden. De groentesnijder heeft 3 standen en kan dunne, middel-dikke en dikke slierten snijden.

De opvangbak heeft een inhoud van 200 ml en kan tevens ook als opbergbak gebruikt worden, je hoeft enkel de meegeleverde deksel te gebruiken!

MAGNANI

Siliconen Deksel | Set Van 12

MAGNANI

Elektrische Kurkentrekker | Met Folie Snijder

MAGNANI

3-In-1 Groentesnijder | Met Opbergbak

Onlangs bekeken

Top