null Ga naar de hoofdcontent

Vaderdag cadeautips. Het perfecte cadeau voor elk type vader.

Geplaatst door Wester op 7th Jun 2022

Vaderdag cadeautips. Het perfecte cadeau voor elk type vader.

Het is bijna vaderdag en bij een vaderdag hoort natuurlijk een leuk cadeau. Maar het kiezen van een leuk vaderdagcadeau is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen we je graag bij het vinden van het perfecte vaderdagcadeau met onze tips! Of je vader nu handig is, van koken houdt of juist dol is op zijn auto, wij hebben het perfecte cadeau voor jouw vader.

Cadeautips voor vaders die van koken houden:

Iets wat niet veel keukens hebben, maar waar je wel veel nieuwe gerechten mee kan maken is bijvoorbeeld een keukenmachine. Een keukenmachine is namelijk multifunctioneel. Je kan ermee mixen, snijden, blenden, mengen en hakken. Je kan er bijvoorbeeld deeg mee mengen, pindakaas mee maken, pesto, hummus, deeg of zelfs noten mee fijn hakken! Veel van deze dingen kan je zonder keukenmachine niet maken. Dit maakt het een extra leuk vaderdagcadeau voor vaders die van koken houden.

Een tweede (en steeds populairder) keukenapparaat voor bij het koken is een airfryer. Je kan hier nieuwe gerechten mee maken, maar ook bestaande recepten op een nieuwe en vaak makkelijkere manier maken. Daarbij is het vaak ook nog eens gezonder! Dit komt omdat je, in tegenstelling tot een frituur, geen vet gebruikt. Heeft hij dus nog geen airfryer maar houdt jouw vader wel van gezond koken? Dan is een hetelucht oven (airfryer) van Magnani een super vaderdagcadeau.

Staat jouw vader ook graag achter de BBQ? Dan is een BBQ grill mat een origineel en leuk cadeau (en ook niet zo duur). Een grill mat maakt het makkelijk om kleinere dingen zoals krieltjes op de BBQ te leggen zonder dat het door de grill heen valt. Daarnaast blijft er niks aan vast plakken, vangt het de resten op en is het ook nog vaatwasser bestendig.

Pro tip! Als je de grilmat op maat knipt, kan je hem ook in de airfryer gebruiken. Dit maakt het schoonmaken van de airfryer nog eenvoudiger

Cadeaus voor vaders die dol zijn op auto’s

Is jouw vader dol op de auto? Dan is een bijpassend vaderdagcadeau zo gevonden.

Iedereen die dol is op zijn auto wilt dat de auto er mooi glanzend uitziet. Toch gebeurd het weleens dat er een kras op komt. Erg zonde! Met een eigen polijstmachine kan je deze krassen er gemakkelijk uit weg polijsten. Hierdoor blijft de auto altijd mooi glanzend en krasvrij. Je vader hoeft niet meer naar de garage voor oppervlakkige krasjes. En.. misschien kan hij jouw auto af en toe ook polijsten?

Een auto moet er niet alleen van buiten mooi uitzien. Ook van binnen moet deze netjes en opgeruimd blijven. Een grote stofzuiger blijkt in de praktijk vaak wat onhandig. Een autostofzuiger is veel prettig en effectiever om mee schoon te maken. Daarnaast kun je deze autostofzuiger ook nog eens gebruiken om de bandenspanning te meten en het oppompen van de banden. Handig onderweg en op vakantie!

Vaderdagcadeautips voor de handige vader

Houdt jouw vader van klussen? Dan is hij altijd blij met nieuwe gereedschap als cadeau.

Een goed vaderdagcadeau kan dan deze super handige accuschroevendraaier van WolfgangTools zijn. Je kan de schroef-bits gemakkelijk verwisselen zonder dat je die los bewaard. Daarnaast zit er een lampje op zodat je ziet waar je bezig bent en krijg je er een flexibele houder bij waarmee je zelfs bij de lastigste plekken kan.

Als jouw handige vader nog vrij weinig gereedschap heeft dan kan je hem blij maken met een 400-delige gereedschapskoffer. Hier zit voor elke klus gereedschap in. Van moersleutels en waterpomptang tot spanningstester. Van moersleutels en waterpomptang tot spanningstester; Hierin zit alles wat een klusser nodig heeft.

Liever een kleinere gereedschapskist cadeau geven? Dan is de 100-delige schroevendraaier set ook een mooi vaderdagcadeau. Hiermee heb je altijd de juiste schroevendraaier en een schroef “dol” maakt met het gebruiken van verkeerd gereedschap.

Een cadeau voor de vader die alles al heeft!

Iedereen houdt van muziek. Met een soundbar zit je dus altijd goed. Uiteraard komen deze in verschillende soorten en maten. Daarom hebben we er drie voor je op een rijtje gezet.

  1. Dutch Originals 2.0 steruo bluetooth Soundar (59,95 euro).
  2. Dutch Originals Aluminium Bluetooth Soundbar (79,95):
  3. Dutch Originals Dubbele Bluetooth Soundbar (96,95):

Vaderdag is op 19 juni 2022. Hopelijk kom je er met deze cadeautips op tijd uit. Bij Mascot XL heb je 30 dagen bedenktijd. Vind hij zijn cadeau toch niet zo leuk, dan kan je hem dus altijd nog terugsturen. Succes!

MAGNANI

RVS Keukenmachine 5 L | Rood

€75,95 €49,95

MAGNANI

Airfryer | 2.4 L

€61,95

MAGNANI

BBQ Grill Mat | 2-Pack

€10,45

WOLFGANG

Wolfgang 840W Polijstmachine

€70,95

WOLFGANG

Autostofzuiger | 4-In-1

€31,95

WOLFGANG

Wolfgang 3.6V Accuschroevendraaier

€38,95

WOLFGANG

Schroevendraaierset | 100-Delige

€31,95

WOLFGANG

Gereedschapskoffer | 400-Delig

€116,45

DUTCH ORIGINALS

Dutch Originals 2.0 Stereo Bluetooth Soundbar

€65,95

DUTCH ORIGINALS

Dutch Originals Aluminium Bluetooth Soundbar

€90,95

DUTCH ORIGINALS

Dutch Originals Dubbele Bluetooth Soundbar

€114,95

Onlangs bekeken

Top