null Ga naar de hoofdcontent

Wat zijn dé must-have tuinaccessoires voor deze zomer?

30th Jun 2022

De warme dagen zijn eindelijk weer aangebroken! We kunnen met z’n allen weer heerlijk genieten van de prachtige zonnestralen in ons koude kikkerlandje. De ideale tijd om leuke tuinartikelen te shoppen.  

Breng leven in jouw tuin met leuke tuinaccessoires! In deze blog zetten we ze allemaal op een rijtje.

Parasols

Na een tijdje in de zon te hebben gezeten is het ook wel lekker om even af te koelen in de schaduw. Dat kan met de parasols van 909 Outdoor en Lifa Garden. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten parasols, denk aan: hangende parasols, dubbele parasols en XL-parasols. De parasols zijn onder andere draaibaar en kantelbaar. Zo creëer je schaduw op welke plek je ook wilt.  

 

Parasolvoet

Natuurlijk kan bij de parasol de parasolvoet niet ontbreken. Een parasolvoet zorgt ervoor dat de parasol heel stabiel staat. De parasolvoet blijft bij elke weersomstandigheid goed op zijn plek staan en is te vullen met water of zand.  

 

Tuinverlichting

Goede buitenverlichting bepaald de sfeer in jouw tuin. Met sfeerverlichting kun je ook op een warme zomeravond genieten van je tuin. Tuinlamp Alabama komt in een set van 4 en zorgt niet alleen voor sfeer, maar het is ook nog eens enorm functioneel. Ook de decoratieve Casablanca LED-slinger zal jouw tuin ready maken voor de heerlijke zomeravonden.  
 
De solar tuinverlichting geeft een subtiel, maar toch duidelijk licht af, zodat je altijd voorzien bent van een sfeervolle omgeving. Ook mooi meegenomen: (sfeer)verlichting helpt je om inbrekers buiten de deur te houden. Zo schrik je op een eenvoudige manier ongenode gasten af!

Tafelklem

Binnen een korte tijd zijn tafelklemmen enorm populair geworden. Naast de bio tafelhaard is zo een tafelklem ook perfect om jouw tuintafel naar een hoger niveau te tillen. De tafelklem van Lifa Living is ideaal om jouw favoriete tuinlampjes of plantjes boven de tafel te kunnen hangen. De klem kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De klem is makkelijk te installeren en binnen een mum van tijd klaar voor gebruik.  
 

Bio tafelhaard

Natuurlijk kan de tuintafel niet vergeten worden. Wanneer je gasten over de vloer hebt tijdens de zomer is het heerlijk om lekker te borrelen aan de tuintafel. Om de tafel een beetje sfeervoller te maken is de bio tafelhaard van Lifa Living de perfecte oplossing. Naast dat het een heerlijk sfeertje brengt, ben je ook nog eens duurzaam bezig. De brandstof van de tafelhaard is namelijk schoon en voordelig en er komt amper geur of rook vrij bij de verbranding!  

Outdoor kleed  

Een buitenkleed  is onmisbaar naast een loungeset (verwijzen naar de 1e tuinblog? Zo’n vloerkleed is een echte eyecatcher! Het outdoor vloerkleed is leuk onder je tafel of in het midden van je zithoek in je tuin, maar het kleed is ook te gebruiken als buitenkleed voor de tipitent van de kids of als picknickplek voor de hele familie! Het fijne van zo’n buitenvloerkleed is dat het de gehele zomer kan blijven liggen door het weerbestendige materiaal. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten!  

Met de must-have items die in deze blog zijn besproken kun jij jouw tuin helemaal afmaken en de rest van de zomer genieten, zowel overdag als gedurende de prachtige zomeravonden! 

909 OUTDOOR

Hangende Parasol | Zwart

€109,95

909 OUTDOOR

XL Parasol Met Hoes | Taupe

€60,95 €49,95

LED LOVERS

LED Lovers | LED Verlichting Alabama | Set Van 4

€21,95  €17,95

LED LOVERS

Led Lovers Solar Lichtsnoer Casablanca

€18,45

Onlangs bekeken

Top