null Ga naar de hoofdcontent

Wolfgang voor elke klus

Geplaatst door Wester op 31st Mar 2022

De februari stormen zijn gaan liggen en het weer wordt al wat zonniger. Dit betekent dat de handige klusjes in en rondom het huis weer langzaam onder de aandacht komen.

Welke klussen heb jij nog rondom het huis te doen? Of je nu de fiets repareren, de tuin wilt verbouwen of de schuur wilt knappen, Wolfgang kan je namelijk helpen met elke klus.

Gemakkelijk een strak gazon met Elektrische Onkruidverdelger (op wielen)

Onkruid is hardnekkig. Het kan dan ook veel tijd en energie vragen om onkruid tussen de tegels van je terras weg te halen. Daarom hebben we een elektrische onkruidverdelger in ons assortiment. Met een stevige draaiende borstel en een vermogen van 400W veegt deze onkruidverdelger met 1800 toeren per minuut al het onkruid tussen je tegels vandaan. Kan gebruikt worden op elk type oppervlakte. Met deze onkruidverdelger heb je snel weer een strak terras of gazon. Nu voor maar €61,95.

Volledig compleet met de 100-delige borenset

Met Wolfgang 100-Delige Borenset van Wolfgang heb je een boor voor elke situatie. Of je nu in hout, beton of zelfs metaal moet boren. Met deze set heb je altijd de juiste boor bij de hand. Daarnaast krijg je er handige speedboren, gatenzagen een bit-set bij om alle soorten schroeven los te kunnen draaien. Nu voor maar 36,95 euro.

 

Nog weinig gereedschap? Start goed met de 300-delige gereedschapskoffer

Begin goed en zorg dat je alles in huis hebt. Van een nieuw zadel op je fiets zetten tot het klussen aan een motorblok, met 300-Delige Gereedschapskoffer set zit je goed. Het bevat universele koppelingen, ratels, bougie-dopsleutels, moersleutels, diagonale tangen, een waterpomptang en nog veel meer. In totaal 33 verschillende soorten gereedschap in nog meer verschillende maten en afmetingen. Met deze set kan je dus zelfverzekerd beginnen aan elke klus wetende dat je het juiste gereedschap hebt. Nu voor maar €103,95

WOLFGANG TOOLS

Wolfgang Elektrische Onkruidverdelger Met Wielen

WOLFGANG TOOLS

Wolfgang 100-Delige Borenset

WOLFGANG TOOLS

300-Delige Gereedschapskoffer

Onlangs bekeken

Top