Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Staande Planken en Magazine Rekken van Lifa Living

Ben je opzoek naar nieuwe planken of een magazine rek om al je spullen te organiseren en te stijlen. Een rek om al je magazines en papieren een prachtige eyecatcher te maken. Een plank voor al je fotolijstjes en plantjes. Mascot XL heeft alles wat je nodig hebt. Bekijk onze artikelen en begin met decoreren.

Staande planken en magazine rekken voor multifunctioneel gebruik

Een plank en magazine rek kan een perfecte oplossing zijn voor het organiseren van je woonruimte of voor het laten zien van al je magazines en posters. Als je in een studio woont is het misschien lastig om ruimte te creëren. Gelukkig kan een plank al veel opbergruimte bieden aan de muur. Ook zal een kledingrek met wielen een perfecte optie kunnen zijn om niet alleen je kleding op te hangen maar ook als room divider te kunnen gebruiken.

Staande planken en magazine rekken zijn prachtig in elke woonruimte

Lifa Living biedt een groot assortiment aan verschillende planken en magazine rekken. Als je een rustige en natuurlijke uitstraling in je woonruimte is een houten of bamboe plank wat je zoekt. De natuurlijk kleur van hout en bamboe met zwart metalen details brengen een warme maar hippe sfeer. Als je stijl minimalistisch is hebben wij magazine rekken van compleet zwart metaal.

Onlangs bekeken

Top