null Ga naar de hoofdcontent

​909 Outdoor: Gemaakt voor jouw tuin

Geplaatst door Linda op 17th May 2022

909 Outdoor is ons tuinmerk en heeft verschillende artikelen voor je tuin met kwaliteit en stijl in gedachten.

Van parasols tot opbergruimte en van hangmatten tot windschermen, je tuin zal je favoriete plekje worden en dat tegen een betaalbare prijs!

Parasols

Wil je overdag graag de verkoeling opzoeken maar 's avonds nog gezellig buiten zitten? Dan zijn de led parasols van 909 Outdoor wellicht de ideale oplossing! Ga je toch liever voor een hangende of dubbele parasol met traditionele tuinverlichting om je buitenruimte aan te kleden? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

909 OUTDOOR

Hangende Parasol | Donkergroen

€88,95  €70,95

909 OUTDOOR

Hangende Parasol | Wit

€99,95

Hangmatten

Heerlijk uren vertoeven in het zonnetje met een goed boek, een glas wijn of tijdens een powernap. Hangmatten zijn ideaal omdat ze zich naar je lichaam vormen en daardoor enorm comfortabel zijn. In een leuk kleurtje staan ze ook nog eens super vrolijk in je tuin! 909 Outdoor heeft hangmatten met of zonder standaard, dus als je geen bomen hebt om je hangmat op te hangen, kan je alsnog genieten!

 

909 OUTDOOR

Hangstoel Met Kussens | Grijs

€38,95

909 OUTDOOR

Hangmat Met Standaard

€70,95

Windschermen

Windschermen zijn ideaal als je tuin in de wind staat maar je toch van het zonnetje wilt genieten. De windschermen hebben een roll-back functie waardoor ze makkelijk openen en sluiten. Tevens zijn de windschermen ook ideaal als je net wat meer privacy wilt creëren.

909 OUTDOOR

Dubbel Windscherm | Zwart

€140,95

909 OUTDOOR

Wit Windscherm

€81,95

Hoe maak jij van je tuin een buitenruimte waar je van kan genieten?

Onlangs bekeken

Top