Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Tuinparasols van 909 Outdoor

Tuinparasols kunnen niet missen in je tuin. Of het nu is tegen de zon of tegen de regen, met een parasol in Nederland zit je nooit fout! 909 Outdoor heeft zoveel meer om te ontdekken voor je tuin. Bekijk alle items en geniet van gratis verzending vanaf €49.

Parasols voor de warme zomerdagen

Een tuinparasol is een extra toevoeging op elke tuin en buitenruimte. Of je ze nu plaatst op het balkon, terras of tuin. Parasols beschermen je tegen schadelijke UV-stralingen en brengen schaduw tijdens warme zomerdagen. Een hangparasol is geweldig voor een buitenruimte met weinig ruimte omdat de standaard naar 1 kant staat. Voor een buitenruimte met meer ruimte is een traditionele ronde parasol perfect. Beide parasols, hangend en traditioneel, hebben een gemakkelijk mechanisme om de parasol te openen en sluiten. In de winter kan je de parasol gemakkelijk opbergen met onze hoezen. Als je meer privacy wilt tijdens het zonnen, hebben wij ook privacy schermen.

Creëer een sfeervolle ruimte met onze parasol

Tuinparasols zijn een must have voor iedereen die graag buiten is! Tijdens de warme zomerdagen zijn parasols perfect om te genieten van het heerlijke weer maar ook om beschermd te zijn tegen UV-straling. ’s Avonds geniet je van onze parasol met ledverlichting, zo kan je ook in de late zomeravonden nog heerlijk buiten zitten, Geniet van de zomer en van de parasols van 909 Outdoor!

Onlangs bekeken

Top