null Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Alle meubels voor je huis bij Mascot XL

Of je nu meubels voor je nieuwe woning zoekt of je huidige woning nieuw leven in wilt blazen, bij Mascot XL vind je gegarandeerd meubels voor jouw woning. Je woonruimte is immers nooit af: of je nu kiest voor een wandrek aan de muur is of een nieuwe bijzettafel en poef. Wij hebben genoeg meubels die jouw nieuwste aanwinst kunnen worden. Bekijk de stoelen, krukken, plantenhouders, planken en meer van onze moderne meubels!

Moderne en stijlvolle meubels van Lifa Living

Ons grootste merk voor meubels is Lifa Living. Lifa Living biedt verschillende producten aan voor een betaalbare prijs. Wij letten op de nieuwste trends en gebruiken alleen de beste materialen. Zo kan jij optimaal genieten van je nieuwe woonruimte. Lifa Living heeft 3 hoofdstijlen:

  • Cool Industrial - waarbij metaal in combinatie met strakke lijnen de eyecatcher zijn
  • Cosy Luxury - wordt gekenmerkt door het gebruik van velvet en goud
  • Scandinavian Chic - waarbij natuurlijke materialen en ronde vormen centraal staan

Meubels creëeren gezelligheid

Onze meubels zijn geïnspireerd door de laatste trends en met de drie stijlen zijn er altijd meubels die passen in jouw woonruimte. Ook vullen de drie woonstijlen van Lifa Living elkaar perfect aan. Creëer een gezellige sfeer met je meubels, wat meubels zijn simpel gezegd niet alleen items, maar ook een gevoel. Bekijk onze binnenbanken, plantenbakken of stoelen en meubileer je nieuwe favoriete ruimte.

Onlangs bekeken

Top