Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Gordijnen van Lifa Living

Opzoek naar nieuwe gordijnen om je woonkamer, gang of slaapkamer een nieuw leven in te blazen? Gordijnen kunnen de sfeer in een woonruimte meer beïnvloeden dan je denkt. De gordijnen van Lifa Living komen in verschillende kleuren, maten en materialen.

Gordijnen die bij elk interieur passen

De juiste gordijnen kiezen voor je woonruimte is soms lastiger dan je denkt. Je moet er voorzorgen dat de gordijnen in je woonruimte passen en niet te veel opvallen of de balans verbreken. Je wilt er zeker van zijn dat je juiste stof, kleur en afmetingen kiest. Als je een warm en rustig interieur hebt, zijn geluidsdempende en donkere gordijnen de oplossing.

Verschillende typen gordijnen voor je woonruimte

Bij Mascot XL kan je gordijnen vinden voor verschillende stijlen. Vind de juiste patronen, kleuren en afmetingen voor jouw woonruimte. Wij bieden gordijnen aan van 250 x 300 cm en 150 x 250 cm die perfect zijn voor ramen! Onze gordijnen zijn gemaakt van polyester en zijn zon- en geluidswerend. De stof laat geen zon door zodat je heerlijk uit kan slapen. De gordijnen zijn verkrijgbaar in felle maar ook donkere kleuren. Zo zit er altijd een perfecte match voor jou tussen!

Onlangs bekeken

Top