Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Handgereedschap van Wolfgang

Heb je extra hulp nodig met het klussen rondom het huis? Mascot XL heeft een groot assortiment aan handgereedschap en ander multifunctioneel gereedschap voor rondom het huis en de tuin. Wolfgang Tools biedt genoeg keuze en daardoor zit er altijd een juiste keuze voor je tussen!

Krachtig handgereedschap bij Mascot XL

Mascot XL heeft de nieuwste gereedschappen klaarliggen voor gebruik. Ga je verhuizen en heb je hulp nodig met het in elkaar zetten van je meubels? Heb je nog een plank liggen die opgehangen moet worden? Gebruik dan onze handgereedschappen. Heb je zwaarder geschut nodig? Neem dan een kijkje bij ons elektrische gereedschap met onder andere elektrisch tuingereedschap en elektrische borensets.

 

Handgereedschap tegen een scherpe prijs

Mascot XL biedt een groot assortiment aan gereedschappen voor je woonruimte en klusprojecten! Het gereedschap is verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en instellingen. Ons handgereedschap onderscheid ons met andere omdat we gebruik maken van de beste materialen en dat tegen een scherpe prijs. Naast handgereedschap heeft Wolfgang Tools ook:

Onlangs bekeken

Top