Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Word de beste versie van jezelf met Rebblo!

Of je nu toewerkt naar een bepaald fitnessdoel of simpelweg meer wilt bewegen, Rebblo helpt je met jouw doelen met een ruim assortiment aan fitnessmachines en accessoires. Van gewichten en TRX tot weerstandsbanden, balanstrainers en multifunctionele bankjes om je armen, benen en buik te trainen . Er is keuze genoeg! Wij snappen namelijk dat iedereen op een andere manier traint en gezond blijft.

Hoe train jij?

Iedereen leeft graag zo gezond mogelijk maar de manier waarop iedereen traint verschilt natuurlijk per persoon. Als je liever met je eigen lichaam traint zijn onze weerstandsbanden, push-up board en balanstrainer perfect. Ben je vaak in de sportschool te vinden met gewichten maar vind je niet altijd de tijd om naar de sportschool te gaan? Dan zijn onze dumbbels, barbells en bankjes ideaal om jouw thuisgym uit te breiden!

Rusten is ook belangrijk

Natuurlijk is het goed om te trainen maar vergeet niet dat rustdagen en recovery net zo belangrijk zijn tijdens jouw fitness journey. Vergeet daarom nooit op te warmen door middel van stretches voor én na je workouts! Mochten je spieren wat extra aandacht kunnen gebruiken, dan is onze massageset met een foam roller, massagebal en massagestick een reddende engel!

Onlangs bekeken

Top