Ga naar de hoofdcontent
Sidebar

Droogrekken van Umuzi Cleaning

Droogrekken zijn niet uit een huishouden weg te denken. Uitvouwbare droogrekken zijn het populairste en zorgen voor genoeg droogruimte terwijl het gemakkelijk is op te bergen als dit nodig is. Ben je opzoek naar iets meer luxe? Bekijk dan onze drogers. Bekijk de catalogus van Umuzi Cleaning en vind je perfecte match!

Elektrische droogrekken voor delicate kleding

Onze elektrische droogrekken zijn niet te missen voor kleding van satijn, kasjmier of wol. Iedereen weet dat zulke kledingstoffen niet in de droger mogen omdat zij anders beschadigen of krimpen. Maar, zulke kledingstoffen mogen ook niet te lang aan een droogrek hangen omdat zij anders kunnen uitrekken. Een alternatief kan zijn om de kledingstukken plat te drogen. Maar dat kost meer tijd en ruimte. Wij bieden daarom de oplossing met elektrische droogrekken! En na het drogen moet je natuurlijk nog stomen of strijken!

Elektrische droogrekken om tijd te besparen

Dankzij onze elektrische droogrekken is je kleding niet alleen sneller droog, maar bespaar je ook nog eens geld! Elektrische droogrekken zijn namelijk een stuk zuiniger dan drogers. Dit maakt onze elektrische droogrekken duurzamer en goedkoper. En mocht je andere huishoudelijke bezigheden ook willen versnellen? Bekijk dan onze robotstofzuigers en stoomapparaten om meer tijd te besparen!

Onlangs bekeken

Top