null Ga naar de hoofdcontent

Lifa Bathing Producten

Ons Merk

Over Lifa Bathing

Lifa Bathing is een submerk van Lifa Living. Terwijl we dezelfde normen, waarden en overtuigingen delen, concentreren we ons bij Lifa Bathing op het creëren van meubels en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor uw badkamer. Stijlvol en toch stevig en functioneel, onze producten passen perfect in elk interieur, wat resulteert in de beste oplossing voor de inrichting van uw badkamer.

Lifa Bathing voor jouw badkamer

Lifa Bathing is een submerk van Lifa Living. Terwijl we dezelfde normen, waarden en overtuigingen delen, concentreren we ons bij Lifa Bathing op het creëren van douchesets en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor uw badkamer. Stijlvol en toch stevig en functioneel, onze producten passen perfect in elk interieur, wat resulteert in de beste oplossing voor de inrichting van uw badkamer.

Een nieuwe badkamer voor een betaalbare prijs!

Je badkamer nieuw leven inblazen hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Of je nu gaat voor een nieuwe mat zwarte, gouden of chromen douche-set om je badkamer een nieuwe look te geven, een inklapbare badkuip of toiletbril wilt, het is natuurlijk ook belangrijk dat het betaalbaar is. Gelukkig staat betaalbaarheid centraal bij Lifa Bathing. Geniet van kwaliteit en de fijnste badkamer producten, tegen een betaalbare prijs.

Onlangs bekeken

Top