null Ga naar de hoofdcontent

Producten

Ons Merk

Over MyCare+

MyCare + begrijpt dat persoonlijke verzorging de sleutel is voor een gezond leven. Daarom bieden we u een reeks producten en hulpmiddelen waarmee u uw dagelijkse lichaams-, mond- en haarverzorgingsroutine kunt verbeteren. Onze producten zullen u begeleiden en uw beste bondgenoot worden, zodat u voor uzelf kunt zorgen en die vervelende dagelijkse taken net iets gemakkelijker en sneller kunt uitvoeren. Ons lichaam is een tempel, dus persoonlijke zorg nemen we hier serieus! Bekijk onze catalogus en kies het item dat u zocht: alles van lichaam, haar en mondverzorging, speciaal voor u gemaakt!

MyCare+

MyCare+ snapt dat zorgen dat het verzorgen van je lichaam en haar essentieel is voor een gezond leven. Bij Mascot XL snappen wij dit helemaal en daarom hebben wij een groot assortiment van hoge kwaliteit producten voor je dagelijkse lichamelijke-, mond- en haar verzorging. Bekijk ons assortiment, vanaf €75 hebben wij gratis verzending!

MyCare+ biedt persoonlijke zorg voor je dagelijkse leven

De producten van MyCare+ zijn ontworpen om je dagelijkse- en lichamelijke verzorgingsroutine gemakkelijker te maken. Onze producten zullen je beste vriend zijn zodat je voor jezelf kan zorgen en ook de minder leuke dingen – zoals scheren, tanden poetsen en epileren – net iets makkelijker, sneller en beter gaan. Ons lichaam is een tempel en persoonlijke verzorging is belangrijk voor ons.

MyCare+ is je beste vriend tijdens je persoonlijke verzorging

MyCare+ producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit en kunne jaren lang gebruikt worden. Wie zei dat persoonlijke verzorging saai en tijd consumerend moet zijn? Bekijk onze website en ontdek hoe wij jouw dagelijkse verzorgingsroutine net iets gemakkelijker kunnen maken.

Onlangs bekeken

Top