null Ga naar de hoofdcontent

Categorieën

Fitness Accessoires 

Weerstandsbanden

Deals voor Rebblo producten

Bespaar 30%

Bespaar 26%

Bespaar 32%

Bespaar 30%

Meest Verkocht

Over Rebblo

 Wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw gewenste doel te bereiken. Daarom staan we aan uw zijde met fitnesstools, weerstandsbanden, gewichten, fitnessaccessoires en andere sportuitrusting die uw sportieve reis ondersteunen.

Dynamisch, rebels, competitief: dat is Rebblo en dat zijn de kwaliteiten die we in gedachten houden bij het ontwerpen van onze producten.

Rebblo

Sporten met Rebblo aan je zijde

Rebblo is een vertrouwd merk voor hoogwaardige sport- en fitnessapparatuur. Wij weten hoe belangrijk het voor je is om jouw gewenste doel te bereiken. Daarom staan we aan jouw zijde met fitnesstools, weerstandsbanden, gewichten, fitnessaccessoires en andere sportuitrusting die je sportieve reis ondersteunen. Dynamisch, rebels, competitief: dat is Rebblo en dat zijn de kwaliteiten die we in gedachten houden bij het ontwerpen van onze producten. Ontdek onze catalogus en laat uw avontuur nu beginnen!

Thuis sporten is makkelijker dan ooit

Thuis een eigen gym creëren? Met Rebblo was het nog nooit zo eenvoudig. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een goede en fijne sportervaring. En wist je dat je nieteens veel nodig hebt! Voor een goede krachttraining is een paar dumbbells of een barbell met een springtouw al voldoende! Om na het sporten voor je spieren te zorgen staat Rebblo paraat met een foamroller en massage set. Houd je meer van cardio? Dan heeft Rebblo een loopband, hometrainer of crosstrainer.

De fijnste fitnessapparaten

Mocht je wat uitgebreider willen trainen, dan heeft Rebblo ook bankjes, ab-trainers, een balance trainer, pull-up station en katrolsystemen om met kabels om de training compleet te maken! Dit alles in het comfort van je eigen huis

Onlangs bekeken

Top