null Ga naar de hoofdcontent

VERZENDING

 →  Verzendkosten €5,95.
✔️ Gratis bezorgd vanaf €75.
✔️ Vandaag besteld, binnen 3-5 werkdagen in huis.
✔️ 30 dagen bedenktijd.

Mascot XL verzendt zijn pakketten uitsluitend met de met de betrouwbare diensten van PostNL, DHL en DPD.
Indien je meerdere artikelen hebt besteld met verschillende levertijden, wordt jouw bestelling in meerdere delen naar je verstuurd. Wanneer je een artikel met een verpakkingsafmeting groter dan 170 cm bestelt is deze te groot om door PostNL, DHL of DPD te laten bezorgen. Het pakket zal daarom door Van Eck Transport bij je worden bezorgd en je ontvangt een dag voor levering een mail vanuit Van Eck met een tijdslot voor de levering. Zorg er dus altijd voor dat je een werkend e-mailadres en/of telefoonnummer bij de bestelling vermeldt.

Waar is mijn bestelling?

Zodra de order is verzonden ontvang je per mail de track & trace code waarmee je de zending kan volgen. Heb je deze niet ontvangen of is er iets mis met de tracking, stuur dan een mail naar help@mascotxl.nl. Wij kunnen de status van jouw order nakijken en eventueel navraag doen bij een vervoerder. 

Niet thuis bij aflevering?

Mocht je onverhoopt jouw bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan biedt de vervoerder jouw pakket de volgende werkdag nogmaals bij je aan, bezorgt dit bij de buren of brengt deze naar een parcelshop waar je het pakket kan ophalen. Wanneer je niet kan inzien waar het pakket is geleverd of geen kaartje in de brievenbus hebt ontvangen, kan je ons mailen via help@mascotxl.nl. Wij kunnen voor je nakijken waar de order is geleverd en kunnen eventueel navraag doen bij de vervoerder.

Pakketje kwijt of loopt de tracking vast?

Het kan voorkomen dat een pakket niet meer te volgen is of op geleverd staat maar dat je deze niet hebt ontvangen. Wij dienen dan een onderzoek te starten bij de vervoerder. Je kan dan mailen naar help@mascotxl.nl en wij zullen je per mail verder helpen. Bij sommige vervoerders dient er een formulier te worden ingevuld en deze ontvang je dan van ons per mail. Een onderzoek dient altijd binnen een maand te worden gestart, dus wij adviseren je om het vastlopen van een tracking of zoekraken van een pakket zo spoedig mogelijk aan ons te melden. 

Wat kost verzenden binnen Nederland?

De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen €5,95. 

RETOURNERING

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankoop bij MascotXL. Is de aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! Je kan het artikel in de originele verpakking en voorzien van de originele labels binnen 30 dagen retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Een retour dient altijd te worden aangemeld via help@mascotxl.nl zodat wij je een retourformulier met gegevens en voorwaarden kunnen toezenden. Dit formulier dient te worden toegevoegd aan de zending. Heb je het artikel al in gebruik genomen of is de originele verpakking niet meer aanwezig? Dan is retourneren helaas niet mogelijk.

Klacht of probleem met het ontvangen artikel?

Ondanks uitvoerige controle bij de productie en verzending van onze artikelen, kan het voor komen dat een artikel defect, incompleet, beschadigd of verkeerd wordt geleverd. Daarnaast heb je 1 jaar productgarantie op onze artikelen. Wij zullen altijd ons best doen om een klacht op te lossen, bijvoorbeeld door een vervangend artikel op te sturen. Wij verzoeken je om de klacht altijd zo compleet mogelijk te melden. Je kan klachten melden via help@mascotxl.nl. Hierin dien je de volgende gegevens te vermelden en/of toe te voegen: 
 • Aankoopbewijs
 • EAN code van het artikel (barcode op de doos)
 • Omschrijving van de vraag/klacht
 • Eventuele onderdeelnummers (zie handleiding)
 • Een filmpje of foto van het mankement

Hoe werkt het retourneren?

Volg de volgende stappen om een pakket te retourneren:

 1. Na ontvangst van het door jouw bestelde artikel heb je 30 dagen na factuurdatum de tijd om deze terug te sturen
 2. Meld de retourzending aan per mail via naar help@mascotxl.nl met als onderwerp 'retour + ordernummer'. Voeg hierbij het aankoopbewijs toe
 3. Je ontvangt per mail van ons het retourformulier. Voeg deze samen met de factuur toe aan de zending
 4. Zorg ervoor dat het artikel goed verpakt is en voldoet aan de overige voorwaarden op het retourformulier
 5. Zet het retouradres Mascot XL BV, Veluwezoom 32, 1327AH Almere op de verpakking
 6. Breng het pakket naar het postkantoor en frankeer het pakket voldoende
 7. Verzend het pakket met track&trace en met handtekening bij ontvangst. Zo weet je zeker of jouw pakket is aangekomen. Je bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het verzendbewijs dus goed totdat de retourzending volledig is verwerkt. Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen, wordt deze verwerkt en wordt het aankoopbedrag teruggestort op jouw rekening

Wat kost retourneren?

De retourkosten zijn voor eigen rekening en volledig voor eigen risico. Je kan het pakket retourneren via het postkantoor. De kosten kunnen afwijken per vervoerder en per land. Wij adviseren je om het verzendbewijs te bewaren totdat de retourzending volledig is verwerkt. 

Het retourneren voor Tuinset Camilla, Stoelen Set Genua en kleden vanaf 170cm verloopt via een koerier. De aanmelding hiervoor kan je naar ons mailen via help@mascotxl.nl. De kosten hiervoor zijn €27,50 euro voor NL en €55,00 voor BE. Je dient hierbij een dag door te geven dat je thuis bent zodat wij het ophalen hiervoor kunnen inplannen. Ophalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Wij kunnen helaas vooraf geen tijdslot doorgeven maar deze ontvang je een dag van tevoren vanuit de koerier.

Zodra de retourzending volledig is verwerkt zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Wat kan je niet retour sturen?

Artikelen welke in gebruik zijn genomen of waar geen originele verpakking van aanwezig is kunnen helaas niet geretourneerd worden. Heb je een klacht? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je liever een ander product?

Wij willen graag dat je tevreden bent met jouw aankoop bij MascotXL. Indien je het artikel dat je hebt ontvangen wilt om ruilen voor een andere maat en/of kleur? Geen probleem! Je kan het artikel in de originele verpakking en voorzien van de originele labels binnen 30 dagen retourneren. Omdat wij het direct ruilen van een product niet kunnen doen storten wij daarom het aankoopbedrag terug zodat je zelf vervolgens het gewenst artikel kan bestellen.

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via help@mascotxl.nl.

Wij staan graag voor je klaar!

Wanneer je een vloerkleed van minimaal 170 cm, of een nog groter artikel, bestelt is deze te groot om door PostNL, DHL of DPD te laten bezorgen.

Onlangs bekeken

Top